Title Image

Wat

“Wie eerlijk is naar zichzelf, neemt juiste beslissingen en vertelt die met overtuiging”

Ik ben Albert Roele: bestuursfluisteraar™, strateeg en woordvoerder. Mijn diensten lever ik aan bestuurders en directeuren in diverse sectoren, de laatste jaren met name in de volkshuisvesting en de financiële dienstverlening.

 

In mijn dagelijks werk praat ik veel met mensen die eindverantwoordelijk zijn voor hun organisatie. Ik help hen om beslissingen vanuit hun eigen, zakelijke verhaal zo te verwoorden dat mensen ernaar luisteren en de boodschap horen.

 

Dat doe ik door voor betrokken bestuurders momenten van stilte en rust te creëren. In die momenten vraag ik hen terug te gaan naar hun persoonlijke, zakelijke identiteit. Van daaruit werken we samen in de luwte en achter de schermen aan de verwoording van die identiteit in een eigen, zakelijk verhaal.

 

Bent u bestuurder of directeur dan maakt de ontwikkeling van uw eigen persoonlijke en zakelijke verhaal het eenvoudiger om uw beslissingen op een natuurlijke manier met iedereen te delen. Maar dat verhaal kan ook werken als een persoonlijk ijkpunt, een richtingwijzer in het proces dat leidt naar een beslissing.

 

Het eindresultaat: een mens die de boodschap achter zijn zakelijke beslissingen vanuit rust en met overtuiging brengt.